VDB Foundation

VDB recreatie groep is een familiebedrijf met inmiddels de 2e en 3e generatie familie Van den Broek aan het roer. In 2014 ging een lang gekoesterde wens van de familie in vervulling: het in het leven roepen van de VDB Foundation, waarmee wij op onze parken goede doelen dagen organiseren voor kinderen van 6 tot 18 jaar die wel een verzetje kunnen gebruiken. Hetzij om de financieel of sociaal zwakkere omgeving waarin de kinderen opgroeien hetzij omdat zij mantelzorger zijn i.v.m ziekte van een gezinslid.

In 2014 hebben wij zo’n 100 kinderen ( uit Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk) een fantastische dag kunnen bezorgen. Eén dag voor kinderen van 6 tot 12 jaar en één dag voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Zij stapten na een dag vol plezier en een heerlijke maaltijd in de bus met een goed gevulde rugzak waar zij dankzij kortingsbonnen ed. ook als gezin er daarna nog gemak aan kunnen beleven.
In samenwerking met diverse welzijnsorganisaties in de regio zijn wij inmiddels alweer bezig om deelnemers daarvoor uit te nodigen. De goede doelen dagen van de VDB Foundation is een jaarlijks terugkerend evenement.

Meer informatie:
Marleen Grotenhuis
Pr en Communicatie VDB Foundation
marketing@vdbrecreatie.nl

0527 252524

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

Reserveer een tafel
3w Media Eindhoven